#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Kinderfeest op Betteld

‘Knettergek’ kindertheater treedt op christelijk vakantiecentrum De Betteld in Zelhem op. In de meivakantie, die in het teken van het gezin staat, komen ook de kinderen en tieners royaal aan bod. Voor kinderen wordt van zaterdag 28 april tot en met donderdag 3 mei de grote evenementenhal omgetoverd tot speelparadijs. 's Avonds treden er kinderartiesten op, onder wie dus kindertheater Knettergek.

Volwassenen kunnen de studies van John en Tamara Meijerink volgen. De Bijbel is daarbij de leidraad. Beiden werken al 15 jaar bij YWMA’s  King's Kids International en hebben volgens de Betteld ‘een hart voor kinderen’.

Er worden in die vakantieweek ook allerlei activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. ‘Kinderen kunnen zich gewoonweg niet vervelen tijdens dit Betteld Kidsfestijn”, belooft het centrum. In de evenementenhal staan onder meer een springkussen, allerlei spellen en een bioscoop.

’s Avonds dus de kinderartiesten. De theatermakers van ‘Knettergek’ leggen dan het evangelie uit in vijf kleuren en na afloop krijgen de bezoekertjes een armbandje mee om het verhaal te onthouden en door te vertellen.


Reageren