#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Agenda

Wandeltheater Dolorosa in Haarlem

Levende standbeelden, moderne dans, toneel, live muziek en beeldende kunst… Wandeltheater Dolorosa neemt bezoekers op een veelzijdige manier mee in het Paasverhaal. Dit evenement trekt al 12 jaar duizenden bezoekers uit heel Nederland en België en staat 24 en 25 maart in Haarlem.

Dit jaar is het decor voor Wandeltheater Dolorosa de St. Bavokerk in Haarlem. Deze middeleeuwse gotische kruiskerk is één van de grootste kerken in ons land. Een gids leidt de groep bezoekers langs de 13 verschillende onderdelen uit het schouwspel dat in het teken staat van het leven van Jezus. Door kijken, luisteren en beleven komt het verhaal tot leven. Sterker nog, bezoekers staan er middenin.

Kaarten
Het theater is vol hoop en verbinding. Iedereen die het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier wil beleven is van harte welkom om Wandeltheater Dolorosa mee te maken. Er zijn 3 identieke voorstellingen per dag. Kijk voor meer informatie op www.wandeltheaterdolorosa.nl. Kaarten zijn te koop via TrueTickets.


Reageren