#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Conferenties & Cursussen

Zomerschool Evangelie en moslims

Een intensieve studieweek waarin uitgebreid wordt ingegaan op het geloof en de leefwijze van moslims in Nederland en de vraag waarin dit verschilt van de boodschap van de Bijbel.  

De theologische verschillen tussen islam en christendom, Koran en Bijbel komen aan de orde. U hoort getuigenissen van nieuwe christenen van moslimachtergrond, en pastorale zorg voor migrantengezinnen krijgt aandacht. Een belangrijk onderdeel is ook de ontmoeting met moslims zelf.

Informatie:
• De zomerschool duurt van maandag 11 tot vrijdag 15 juni 2018
• Kosten incl. maaltijden en overnachting: € 250,- p.p., echtparen €475,-. Na 1 mei resp. €265,- en €490,-
• Meer informatie en aanmelden via onze website, www.evangelie-moslims.nl/zomerschool

Reageren


G.Jansen

27-03-2018 05:33
Eigenaardige reacties over 'chrislam' hieronder. Men heeft de informatie niet goed gelezen noch begrepen. Deze zomerschool helpt christenen om met moslims over het evangelie te praten. Bovenaan op de genoemde website lees ik: "Een praktische trainingsweek voor christenen, om je geloof te delen met moslimvluchtelingen en met moslims die hier al jaren wonen. Wil je graag leren hoe je meer kunt betekenen voor moslims in je omgeving of de moslimvluchtelingen die hier komen? Kom dan naar onze Zomerschool! Een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden."
Dat is toch duidelijk?

Jos van der Geest

26-03-2018 08:23
Dat hele chrislam hoeft van mij niet. Ook niet als het een wereld religie zou gaan worden. Ik hou het wel bij de evangelische gemeente waar ik zit en ik hoop dat we over 30 jaar nog steeds vrijheid van godsdienst hebben, ofwel vrijheid God te aanbidden hoe je wil. In kerkdienst maar ook in de diverse kringen.

Islam hoeft van mij zelfs nog minder. Natuurlijk mag eenieder geloven wat hij of zij wil. Desondanks hoop ik dat islam dan ongeveer 30 jaar zo populatie heeft in Nederland en andere landen als nu. Niemand zit te wachten ook op islam als staat religie.

Ofwel beide hoeft van mij niet.

Otto

26-03-2018 04:44
Dus toch op voor de CHRISLAM ik geloof dat het daar naar toe gaat