#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Concerten

Tijdloos

Vrijdagavond 20 april vindt in De Ark aan de Van Reenenweg te Zeist de interactieve avond ‘Tijdloos’ plaats. Wim Bevelander speelt en zingt over het thema. Albert Veerman spreekt over: in en boven de tijd zijn. Daarnaast is er gelegenheid tot discussie met Wim en Albert over het onderwerp, maar alleen maar luisteren en genieten is prima.

Wim Bevelander reist al 30 jaar door het land om op te treden. Een enkele keer met een band, meestal met een akoestische gitaar, maar altijd met Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Zijn teksten en uitspraken blijven haken, confronteren of bemoedigen.

Het geloof van Albert Veerman kreeg toen hij zo’n 16 was een stevige duw door een opmerking van z’n moeder. ‘Wat zou er voor God bestond, zijn geweest?” vroeg zij zich af. Een vraag die maar bleef knagen en twijfels bleef zaaien. Totdat Albert CS Lewis in handen kreeg. Nu vele boeken van en over CS Lewis verder en na veel gesprekken met jongeren over hun twijfels, is de tijd rijp om de verkregen inzichten te delen……..

De opvattingen van de denker Lewis over tijd en boventijdelijkheid vormen de basis onder de avond.

De avond wordt gehouden in De Ark, Van Reenenweg 9a, Zeist. Aanvang: 20-03-2018 om 20.00 uur. Toegang is vrij; wel wordt er een collecte gehouden voor ‘Voedselbank Zeist’


Reageren