#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Open Huis Heidebeek en jongerenevent

Op 10 mei 2018 opent Jeugd met een Opdracht haar deuren voor het jaarlijkse Open Huis. Voor bezoekers een mooie dag om de mensen te ontmoeten die onderdeel zijn van JmeO en om te zien en te ervaren wat zending inhoudt. Voor jongeren zal er deze dag het event Hemelstijl plaatsvinden, met o.a. muziek van InSalvation. Hemelstijl daagt jongeren uit om radicaal voor Jezus te leven.

Open Huis
Tijdens het Open Huis is er vooral ruimte om elkaar en God te ontmoeten. Dat kan bijvoorbeeld bij de coffee plaza. Daar zijn de koffie en de thee te krijgen. In de middag wordt een lunch aangeboden. Verder bieden we de mogelijkheid om iets te proeven van het internationale karakter van Jeugd met een Opdracht. De kinderen kunnen een leuke tijd beleven bij het kinderprogramma.

In het kort:
Wanneer: 10 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Mussenkampseweg 32 in Heerde
Meer info: www.ywamheidebeek.org
Contact:
heidebeek@ywam.nl of 0578-216000

Hemelstijl – leef zoals Jezus
Het event Hemelstijl richt zich op jongeren tussen de 15 - 25 jaar. De band InSalvation zal de worship verzorgen en Bart Hesseling en Bernd Jan Gosseling zullen spreken. Daarnaast zijn er verschillende singer-songwriters die 's avonds zullen optreden in Café 'de Keet'. Tijdens Hemelstijl word je uitgedaagd om radicaal voor God te leven en om je leven volledig in te zetten in Zijn koninkrijk.

In het kort:
Wanneer: 10 mei van 13.00 uur tot 20.00 uur
Waar: Mussenkampseweg 32 in Heerde
Meer info: www.hemelstijl.nu
Ticketinfo: Tickets zijn gratis en zijn te reserveren op www.hemelstijl.nu
Contact:
heidebeek@ywam.nl of 0578-216000


Reageren