#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Open Huis op de Wittenberg

Op zaterdag 21 april a.s. organiseert Bijbelschool de Wittenberg een Open Huis. Voor potentiële studenten, maar ook voor iedereen die op een andere manier geïnteresseerd is in de Wittenberg. Deze dag bestaat uit een mix van informatie, proeflessen, een lunch, een rondleiding door het pand, de mogelijkheid om kamers te bekijken, in gesprek te gaan met medewerkers en studenten etc.

Het is mogelijk om deel te nemen aan het ochtendprogramma óf aan het middag-programma. Het ochtendprogramma start om 10.00 uur en wordt afgerond met een lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur. Het middagprogramma start om 12.30 uur met de lunch en duurt tot 16.00 uur.

Voor jongeren is het ook mogelijk om een nachtje te blijven slapen op de Wittenberg, om zo nóg meer sfeer te kunnen proeven. Je bent dan al welkom op vrijdag 20 april om 18.00 uur, na een tof avondprogramma en een overnachting stroom je zaterdag in bij het ochtendprogramma.   

Deze dag geeft informatie over: de Wittenberg algemeen, het lesprogramma Een Jaar Wittenberg, de Jongerenwerkersopleiding en het wonen in de Leefgemeenschap. De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Voor meer informatie en om aan te melden: www.dewittenberg.nl.


Reageren