#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Concerten

THDV komt met derde Levensecht-tour in Bunschoten, Ede en Vriezenveen

 ‘Een beetje drugs gebruiken is toch niet zo erg? Iedereen doet het, daar groei je wel overheen.’ Helaas zien we een andere realiteit: drugs maakt veel kapot in levens van mensen, hun relaties en de samenleving. Maar er is ook hoop! Na het succes van de afgelopen twee jaar komt de Levensecht-tour van THDV terug. Het thema ‘Een bijzondere reis langs rauwheid en hoop’ is het uitgangspunt voor drie bijzondere avonden in het najaar van 2018.
 
Levensverhalen
Tijdens de avonden wordt een reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van THDV. Ook zijn er levensverhalen, bijvoorbeeld van Jelmer. In Ede en Vriezenveen deelt hij zijn verhaal en vertelt hij over de enorme impact van drugs op zijn leven en hoe hij kon breken met zijn verslaving. Ook zijn zus vertelt hoe het is om samen te leven met een drugsverslaafde. Daarnaast is er tijdens de avonden volop ruimte om kennis te maken met onze lokale Waypoint projecten die zich al jaren inzetten voor verslaafden en hun families.
 
Verbinden en inspireren
THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen op nieuwe muziek en is er ruimte voor de muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Sprekers zijn onder Gert Hutten, algemeen directeur THDV (10 en 17 november) en Fred Nijenhuis, manager Waypoint Bunschoten (3 november). Gastvrouw is Simone Schoemaker (THDV).
 
Data en locaties
3 november - Maranathakerk in Bunschoten
10 november - Baptistengemeente ‘Op Doortocht’ in Ede
17 november - Ontmoetingskerk in Vriezenveen
De avonden duren 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. De kerken zijn open om 19.00 uur.
 
De toegang is gratis. Wel graag aanmelden via www.thdv.nl/levensecht

Reageren