#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

10 jaar GAiN

GAiN bestaat om de liefde van God te laten zien, met hart en handen, aan mensen wereldwijd die lijden en in nood zijn. GAiN gelooft dat hulp aan mensen in nood een integraal onderdeel van de missie van God is. GAiN richt zich daarbij op (nood)hulp en wederopbouw en wil daarnaast bewustwording creëren om het geloof handen en voeten te geven.

Samen met u / jou
GAiN vindt het belangrijk ook u/jou bij haar werkzaamheden te betrekken door: het creëren van bewustwording, inzamelen van goederen en financiën, aanbieden van hulpreizen, kennisoverdracht en gebed. Samen kunnen we het verschil maken op deze wereld!

Betekenis naam GAiN
De letters uit het woord GAiN zijn een afkorting van Global Aid Network (wereldwijd hulp netwerk). In het Engels betekent GAiN ‘winnen’. Het is onze wens dat mensen die wij praktische hulp bieden ook de 'winst' ontdekken die een leven met Christus geeft. De tekst in Jesaja 58: 7 staat centraal: “Is het niet: je brood delen met de hongerige, onderdak bieden aan armen zonder huis, iemand kleden die naakt rondloopt, je bekommeren om je medemensen?‘

GAiN dag 2018
Zaterdag 10 november 2018 van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Groenhorstcollege / Aeres VMBO en Aeres MBO
Zandlaan 31, 6717 LN Ede

Klik hier om u nu op te geven.

Reageren