#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Artistieke worshipavond in Delft voor christenen uit de Randstad

Op zondag 18 november aanstaande is er in Delft een artistiek worship event voor christenen en andere belangstellenden uit de Randstad. Met een gevarieerde mix aan muziek, zang, dans, theater, beatbox en spoken word belooft het een bijzondere en inspirerende avond te worden.

De initiatiefnemers, uit Evangeliegemeente De Morgenstond, nodigen u/jou van harte uit hierbij te zijn en samen God te aanbidden. Het thema van de avond is ‘Om te kussen’. Dat verwijst naar een gedeelte uit de bijbel waarin een huilende vrouw de voeten van Jezus kuste.

De worshipavond is onderdeel van Pulse Events Delft, een nieuw initiatief om mensen aan het denken te zetten en hun geloof te verdiepen. Via debat, muziek en andere creatieve uitingen willen de organisatoren hen uitdagen te zoeken naar de hartslag van God in de maatschappij en te ontdekken wat dat betekent voor hun leven.

De avond op 18 november in de Zuiderkerk in Delft (Achterom 46) is gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur; de zaal gaat om 19.30 uur open. Aanmelden is niet nodig. Voor updates, check: @PulseDelft (Twitter) en https://www.facebook.com/PulseDelft/


Reageren