#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Benjamin Lim hoofdspreker FMF Dag

Pastor Benjamin Lim uit Singapore is vrijdag 23 november (10.00 tot 16.00 uur) de hoofdspreker op de jaarlijkse FMF Landelijke Dag in het gebouw vcan de NTC gemeente te IJsselstein aan de Duitslandstraat 9. FMF staat voor Friends for Missionary in Fellowship. Kosten: € 25 voor de lunch.

Pastor Benjamin Lim functioneert direct onder Sr. Pastor Joseph Prince met verschillende verantwoordelijkheden en diverse bedieningen in de 33.000 tellende gemeenteleden van New Creation Church in Singapore. Zijn grootste passie is jongeren bovennatuurlijk te zien veranderen door de liefde van Jezus, melden de organisatoren. “Lim gelooft in sterk leiderschap van de kerk en is persoonlijk nauw betrokken bij het mentoren en coachen van jonge leiders.”

Bestuuur
Lim is zelf 20 jaar lang Youth Pastor geweest en geeft sinds kort leiding aan de totale jongeren bediening binnen New Creation Church. Verder geeft hij leiding aan jongeren tussen 17 en 35 jaar in de market place. Tot voor kort was hij General Manager in New Creation Church, waar hij verantwoordelijkheid droeg voor de totale organisatie en gaf hij pastoraal leiding aan zo’n 200 pastors, managers en stafmedewerkers. Sinds kort maakt hij ook deel uit van het bestuur van de kerk.

Bedrijf
Lim is zakelijk betrokken bij onderwijs projecten en is Managing Director van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van onderwijs en trainingen. Zijn bedrijf doet aan karakter ontwikkeling, levert kennis en ontwikkelt programma’s voor jeugd, onderwijs en bedrijfsleven. Deze programma’s worden intussen toegepast door ruim 300 scholen en bedrijven in zowel Singapore als daarbuiten.

Benjamin Lim is getrouwd met Pauline en samen hebben zij drie zonen: Shayne (17), Gabriel (14) en Asher (8).

Aanmelden via: info@friendsforministries.nl
Meer informatie: www.friendsforministries.nl


Reageren