#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Agenda

Arnold Mars en Melvin Pietersz spreken bij Reveil Business Club

De eerstvolgende bijeenkomst van de Reveil Business Club is veelbelovend. Vooral voor ondernemers en leidinggevenden die over de centen gaan. Melvin Pietersz, hoofd Incasso en Beheer bij Qredits, zal spreken over geld in relatie tot de Bijbel. Daarnaast zal Arnold Mars, CFO bij softwarebedrijf AFAS, vertellen over hoe zijn bedrijf (450 medewerkers, jaaromzet 121 miljoen in 2017) hiermee omgaat. De RBC vindt deze keer plaats bij Thermen Bussloo, bij Apeldoorn.

15 november Reveil Business Club bij Thermen Bussloo.

Kosten en aanmelden
Het programma loopt door tot ongeveer 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen. De kosten voor deelname zijn €45. Wie voor het eerst komt, betaalt slechts €35 (speciale introductiekorting).
Aanmelden. Meer informatie.

Melvin Pietersz en Arnold Mars
In de afgelopen 15 jaar heeft Melvin Pietersz zich verdiept in het onderwerp geld. Wat zegt de Bijbel hierover. Ook bestudeerde hij theorieën over geld en economie. Veel werd hem duidelijk. “Gods aanwijzingen en principes zijn beter dan welke econoom hier op aarde kan bedenken. We kunnen onze financiën inzetten om elkaar te helpen, en ook om God daarmee te aanbidden en te eren.” Melvin zal vertellen over zijn visie op geld. Ook op het programma: een gesprek tussen Frank Dijkstra en AFAS-directeur Arnold Mars. AFAS verdient goed geld met de ontwikkeling van software. “Wij krijgen veel van de wereld”, vertelt Arnold in maandblad Reveil, “en willen daarvoor onze dankbaarheid tonen.” Vandaar de oprichting van de eigen stichting AFAS Foundation, die geld beschikbaar stelt voor projecten over de hele wereld in gezondheidszorg, onderwijs en andere maatschappelijke sectoren.

Wat is de RBC?
De Reveil Business Club wordt gevormd door een groeiende groep ondernemers en leidinggevenden die het onafhankelijk christelijk maandblad Reveil een warm hart toedragen en als christen middenin de wereld staan. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gegeten en gedronken, geluisterd en geleerd, gepraat en gelachen en lief en leed gedeeld.


Reageren