#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Agenda

Haal meer uit de Bijbel

Goed nieuws! Je kunt de Bijbel met meer plezier en inzicht lezen zodat deze meer voor je leven gaat betekenen. Een paar eenvoudige vragen leren stellen en richtlijnen helpen je op weg. In het seminar Haal meer uit de Bijbel maak je kennis met een praktische, verantwoorde manier van bijbelstudie: ontdekkend bijbellezen (ook wel: inductieve bijbelstudie).

Er is ruimte voor vragen stellen en interactie. Ook oefenen we het ontdekkend bijbellezen met elkaar, zodat je wordt toegerust voor bijbelstudie in de praktijk.

Het programma is van 10:00-16:00, inclusief lunch; inloop vanaf 9:30.

Het seminar wordt ook op 8 december aangeboden. Kosten: € 30,00; voor studenten en minima € 20,00. Organisatie en locatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek.

Voor meer info en aanmelding: bible@ywam.nl of 0578 216000.

Reageren


Otto

27-11-2018 07:17
Ga gewoon zelf de bijbel eens lezen, zonder verwijzingen door wie dan ook, ga de bijbel zelfstandig lezen, en echt dan gaat er een wereld voor je open, zo mooi, en gaaf. Ook de kennis van Gods woord die je opdoet is zo'n openbaring!! Nu hoor je vaak van theologen/evangelisten opmerkingen, maar door je zelfstandige kennis kom je tot de ontdekking, dat er ook veel andere dingen in staan, dan zij jou willen verkondigen. Ik kraak hiermede geen evangelist/theoloog af, maar kennis van de bijbel, maakt je een zelfstandiger denker, en het kost je geen euro, alleen hoe meer je de bijbel leest, hoe mooier het wordt.