#Tb 15 euro gift
Enquête: 047-Leven wij nu al in de grote verdrukking? Ja Nee

Agenda

6-4 Wandeltheater Dolorosa

Levende standbeelden, moderne dans, toneel, live muziek en beeldende kunst. Een explosie van kunstvormen wordt u aangeboden door Wandeltheater Dolorosa op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2019 in en rondom de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.

Met 50 living statues, moderne dans en vele andere theatervormen wordt er zonder woorden een ontmoeting gerealiseerd, een ervaring op harsniveau. Door kijken, luisteren en beleven komt ons verhaal tot leven. Het verhaal over Jezus, de man die hoop geeft.

Uitdaging
Door de kwaliteit van het spel spreken wij tot de harten van de bezoekers. Telkens weer merken wij dat mensen diep onder indruk raken. Onze boodschap gaat over een man die harten verbindt en hoop geeft. Een boodschap die we als uitdaging door willen geven.

Lach en en traan
Als Wandeltheater Dolorosa doen wij, met ons team van meer dan 150 artiesten, er alles aan om bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring te geven. Een ervaring met een lach en een traan, een ervaring die aan het denken zet en boven alles het hart raakt.

Samen sterker
Wandeltheater Dolorosa werkt ook dit jaar nauw samen met het netwerk ‘GIDS Haarlem’. Het wandeltheater en GIDS bundelen de krachten om op deze manier nóg meer mensen te bereiken.

Meer informatie
Ontmoet Wandeltheater Dolorosa in april tijdens één van de vijf voorstellingen in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden, dus het hele gezin is welkom.

Kijk voor meer informatie op www.wandeltheaterdolorosa.nl.

Reageren