#Tb 15 euro gift
Enquête: 118-Moeten christenen Joodse feesten vieren? Ja Nee

Agenda

Week van het Christelijke Boek 2019

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandachtspecifiek op het christelijke boek te richten. De Week van het Christelijke Boek 2019 vindt plaats van 20 t/m 30 maart.

Het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek 2019 wordt geschreven door Marianne Grandia. Ze volgt daarmee Els Florijn op die voor dit jaar het actieboek schreef. De novelle Lichtval wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Kok. De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 20 tot en met 30 maart 2019 het actieboek gratis weg, bij aankoop van tenminste € 12,50 aan boeken. Het is het 41ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken en Muziekvak, wordt uitgegeven.

Over Lichtval
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen. In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator blikken Thijs en Jolanda vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug? Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

Marianne Grandia
Na jaren actief te zijn geweest als vertaalster en columnist, debuteerde Marianne Grandia in 2011 met de roman Witter dan sneeuw.  Deze roman werd lovend ontvangen en bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste, Onder Zijn vleugels, verscheen eerder deze maand. Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont inmiddels na een aantal omzwervingen al geruime tijd met haar man in Woudrichem.

Bron: BCBplein

Reageren