#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Agenda

Sammie Okposo Praise Party (Hosted by Elvis E.)

Gospel Artiest Sammie Okposo is de meest dynamische gospel Artiest uit Afrika. Zijn muziek prestatie en creativiteiten werden beloond met tal van onderscheidingen. Hij heeft samen met grote gospelartiesten van over de hele wereld opgetreden, Sammie Okposo is prominent aanwezig geweest in verschillende edities van het grootste Gospel muziek concert ter wereld, genaamd 'the experience', dat in Lagos Nigeria werd gehouden.

Naast zijn muziekcarrière is Sammie okposo ook actief als een VN (verenigde naties) jeugdambassadeur voor ‘World Peace’.

Elvis E. is één van onze invloedrijke Gospel Artiest Producer en Musical Director van Nederland. Elvis E. (voluit Elvis Ediagbonya) komt uit Nigeria en is als zendeling naar Nederland gekomen met als specifieke missie om muzikaal bij te dragen in Nederlandse kerken als zowel op vele muzikale gronden. Hij heeft een uitmuntende vocale stem en is pianist, die niet alleen in Nederland in trek is maar ook wereldwijd geliefd is onder een breed publiek. Elvis E. weet muziek op een zeer hoog niveau tot leven te brengen wat zowel swingend en toegankelijk is voor iedereen.

Elvis E. heeft onlangs als muzikale leider van Ruth Jacott’s tour, de band onder zijn hoede mogen nemen wat een groot succes was, net als bij de tour van Big Black and Beautiful. Hieraan kan je zien dat Elvis E. sterk is in zijn kwaliteiten van verschillende stijlen van muziek, die hem heel bekwaam maakt als Musical Director. Dit komend Event ‘Sammie Okposo Praise Party’ waarvan Elvis E. Host is, zal onder andere in teken staan van zijn nieuwe album ‘Victorious’ wat op zaterdagavond 19 januari 2019 zal gaan plaatsvinden. Elvis E. zal een aantal liederen gaan zingen van zijn nieuwe album met zijn dynamische band en vocalisten Live in Amsterdam. Op deze avond zal het christelijke organisatie ‘Compassion’ ook als sponsor aanwezig zijn, waarvan Elvis E. een Ambassadeur van ‘Compassion’ is, hij zal zijn ervaring en het leven in Afrika met jullie willen delen op deze avond.

Onze Featuring Artiesten Ruth Dente & John Enoh zullen een aanwinst zijn voor dit event;

Ruth Dente is een veelvuldig bekroonde gospelartiest die gevestigt is in Canada.Ze staat bekend om haar passie voor aanbidding en is zeer begaafd in het creëren van een boeiende en opbeurende aanbidding. Ruth's muziek is een zegen voor zoveel mensen met verschillende etnische achtergronden, leeftijd en achtergrond.

John Enoh, de grondlegger van Jubilee-muziek, hij is een artiest met veel dynamiek en muzikale vaardigheden. Zijn muziek en bediening heeft veel mensen beïnvloed in de Zuid-oost gemeenschap van Amsterdam.

Zaterdag 19 januari 2019 - 19:00
De Rots, Paasheuvelweg 36, 1105 BJ Amsterdam
Deuren open:18:00 uur. Event start: 19:00 uur.

Bestel jouw toegangskaart(en).


Reageren