#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Agenda

Registratie Opwekking Pinksterconferentie voortvarend van start

Op 1 februari jongstleden ging om 00.01 uur de registratie voor de Pinksterconferentie 2019 van Opwekking van start. De aanmeldingen stroomden binnen – al na een half uur hadden ruim 1.000 kampeerders zich geregistreerd. De Pinksterconferentie wordt gehouden van 7 t/m 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Drie opties: kamperen, meewerken of contactpersoon grote groep
Bezoekers kunnen zich voor drie verschillende zaken opgeven. Als eerste kunnen zij zich registreren voor het kamperen. Daarnaast kunnen zij zich opgeven als medewerker. De Pinksterconferentie draait op vrijwilligers en elk jaar zijn er zo’n 2.500 vrijwilligers nodig om alles soepel te laten verlopen. Al deze vrijwilligers maken het mogelijk dat Opwekking de Pinksterconferentie kan organiseren. Tenslotte, is er nog de optie om je aan te melden als contactpersoon voor een grote groep. De informatie is allemaal op de website van Opwekking te lezen.

Dieper met de Geest
Het thema van de Pinksterconferentie 2019 is Dieper met de Geest. We zien er naar uit om samen met tienduizenden christenen ontdekken hoe je DIEPER met de Geest kunt, om het verschil te maken in deze wereld. Want dat is ons verlangen als Opwekking: dat we - ieder op onze eigen plek - Jezus laten zien aan de wereld. Het thema wordt uitgewerkt in programma’s voor verschillende leeftijden en groepen.

7 t/m 10 juni 2019
De Pinksterconferentie 2019 vindt plaats van 7 t/m 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Het is het moment waarop we als christenen samen Pinksteren vieren in de polder. Vier dagen vol onderwijs, aanbidding, uitdaging om te groeien maar ook: gezellig en ontspannen samen kamperen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe contacten leggen.

Aanmelden kan via www.ikganaaropwekking.nl

Reageren


MNWilliam

11-02-2019 02:20

Albertvog

09-02-2019 08:45