There Is More Conferentie 2021

0
210

Wat is There is more? De There is more! conferentie is een begrip. Het gaat bij There is more! over de veranderende kracht van het Koninkrijk van God. We gaan er naartoe om bemoedigd te worden, bekrachtigd voor de roeping of taak en om profetisch richting te krijgen t.a.v. onze bestemming.

Dit jaar brengen we onderwijs over Gods aanwezigheid bewust worden en in Zijn aanwezigheid verblijven. Niet alleen in je binnenkamer maar ook in het volle leven. Dan wordt geloven ook een avontuur met God. Het gaat er ons om om jou te bemoedigen, te bekrachtigen.

Zoals Martin Koornstra van Royal Mission, één van de sprekers, zegt: There is more! is voor mij de plek waar ik de afgelopen jaren de meest intense ontmoetingen gehad heb met de kracht en de intensiteit van Gods aanwezigheid. Het heeft mijn leven en dat van Royal Mission enorm beïnvloed, versterkt en naar een hoger niveau gebracht. Dus kijk ik uit naar een conferentie waarin God op een nieuwe manier ons zal bekrachtigen voor de toekomst die wacht.

Voor wie is het?
Je bent gewoon welkom, wie je ook bent. God wil jou aanraken en gaven schenken. Op deze conferentie zien we ook de tekenen van het koninkrijk in verzoening en herstel, in genezing en bevrijding, in profetie en openbaring en dat kan ook prima vanuit de rust en het tempo dat bij je past. We richten ons zeker ook op voorgangers en predikanten, leiders met een bediening en leidinggevenden in bedrijven, bestuur, de zorg, het onderwijs en andere sectoren van de samenleving.
Naast diepgaand Bijbels-theologisch onderwijs is er altijd veel ruimte voor getuigenissen die dit onderstrepen. We vertellen geen ‘verhaaltjes’ maar getuigen wat onze God heeft gedaan en wat Hij ook vandaag opnieuw wil doen.

Wanneer en waar
Vrijdag 5 februari – 09.00 – 16.30
Zaterdag 6 februari – 09.00 – 16.30
Zondag 7 februari – 09.00 – 16.30
De Betteld, Aaltenseweg 11 , Zelhem