Open dag WEC: tijd om uit te reiken naar de onbereikten

0
33

‘Time to act !’ is het thema van de open dag die WEC Nederland op 2 oktober in Hoofddorp houdt. Jezus’ woorden ‘De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig’ is een waarheid die ook vandaag nog rechtop staat.

Dat ondanks het feit dat we in een tijd van verandering en onzekerheid leven, aldus de WEC. “Het is vijf voor twaalf, het is tijd om te handelen om uit te reiken naar de onbereikten. Op welke manieren kunnen wij dit doen en doen wij dit als WEC. Tijdens deze Open Dag willen we hier over nadenken met elkaar.”

Tijdens het ochtendprogramma is er samenzang, onder leiding van Lisa de Vries, gevolgd door een dramastuk van Birte Papenhausen. Jan de Jong behandelt het dagthema. Hij heeft jarenlange ervaring als zendeling op verschillende locaties, en in Nederland als voorganger.

In de middag zijn er verschillende workshops. De dag wordt gehouden in de Meerkerk in Hoofddorp. Voor de jongste kinderen is er opvang en voor de basisschooljeugd is er een kinderprogramma. Opgeven is gewenst en dat kan tot uiterlijk 22 september. Dat kan via de website van de WEC, waar ook het programma te vinden is.