Home > agenda > Opwekking ‘Dichterbij’ / 17-20 mei 2024 (Biddinghuizen)

Opwekking ‘Dichterbij’ / 17-20 mei 2024 (Biddinghuizen)

door | 12 februari 2024 | agenda

De 54e Pinksterconferentie vindt plaats van 17 t/m 20 mei, op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. ’Dichterbij’ is het thema dat de sprekers in diverse livesamenkomsten uitwerken.

Sprekers
Er is een gevarieerd sprekersaanbod uit de breedte van de kerk. Vrijdagavond opent Ds. Chris van Zwol de conferentie. Pete Greig (UK) spreekt op zaterdagmorgen, en in de middag staat er een seminar over de Heilige Geest op het programma, geleid door William Boné. Op zaterdagavond wordt de aanbidding geleid door de Youth.Opwekking band en zijn sprekers Godwin Arhin en Gertrude Boon. Ruben Flach spreekt op pinksterzondagmorgen, en dan wordt tevens het heilig avondmaal gevierd. In de samenkomst van zondagavond spreekt Jirska Alberts, en leiden Jirska Alberts en Ruben Flach de gebedsavond. Als laatste spreker geeft Henk Stoorvogel acte de presence, op maandagmorgen.

Andere programmaonderdelen
Naast deze samenkomsten is er een afwisselend programma samengesteld met onder andere een gebedsconcert van Joke Buis en band, Open Heaven Worship o.l.v. Julian Goedhart en op zaterdagmiddag een aanbiddingsconcert met de Opwekkingband waarin de livevideo’s van de nieuwe serie Opwekkingsliederen worden opgenomen. De jaarlijkse Sing-in voor jong en oud die tienduizenden bezoekers trekt, vindt plaats op zondagmiddag en staat onder leiding van Reni en Elisa Krijgsman & Band. De conferentie wordt afgesloten met het afscheidsconcert van InSalvation & Friends. Ook zijn er het hele weekend door seminars over actuele thema’s als huwelijk en gezin, geloofsopvoeding, zending en evangelisatie, leven als christen en leiderschap.

Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, afgestemd op hun leeftijd, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent.

Meer info: www.ikganaaropwekking.nl

Bron en foto: Stichting Opwekking

Lees ook