Marriage Course weekend op het Brandpunt in Doorn

0
323

Tijd voor elkaar! Het Brandpunt in Doorn biedt op herhaling, in samenwerking met Marriage Course Nederland in September een MARRIAGE COURSE in-1-weekend aan!

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in de eigen relatie; of deze twee jaar of al meer dan 30 jaar bestaat; of het gaat om een sterk huwelijk, een nieuwe uitdaging binnen de relatie of wanneer men ergens tegenaan loopt. Het is goed om samen aan de slag te gaan en deze cursus helpt daarbij.

In het algemeen wordt de Marriage Course aangeboden verspreid over 8 avonden in 8 weken. Met dit weekend komt Het Brandpunt tegemoet aan de wens van stellen die doordeweeks minder gelegenheid hebben, maar wel in één weekend graag willen investeren in hun relatie!

Dit weekend bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt geleid door ervaren Marriage Course leiders. Stellen volgen de cursus niet in groepsverband, maar met zijn tweeën. Ook is er voldoende vrije tijd om samen de opdrachten te maken en over de onderwerpen door te praten, een stuk te wandelen in de mooie aangrenzende Kaapse Bossen, of bij een goed glas wijn te klinken op de relatie!

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Sterke fundamenten, Communicatie, Oplossen van conflicten, Kracht van vergeving, Impact van familie, Goede seks, Liefde in actie.

Kortom een geheel verzorgd en inspirerend weekend voor elk stel!
Haal nog meer uit je relatie in 2020! Want elke goede relatie verdient aandacht!

Alle informatie over Marriage Course Nederland via: www.marriagecourse.nl
Alle info en aanmelding.