Update rondom Events for Christ evenementen en het Coronavirus

0
510

Zoals u wellicht al hebt gehoord, heeft het kabinet donderdagmiddag 12 maart bekend gemaakt dat alle evenementen in het hele land (met meer dan 100 aanwezigen) tot en met 31 maart aanstaande worden geannuleerd.

Dit betekent dat ook de evenementen die wij als Events For Christ organiseren in die periode op de geplande data komen te vervallen.

De vervallen evementen tot en met 31 maart zullen worden verplaatst naar latere data. Uiterlijk eind maart / in de eerste week van april zullen wij met nieuws komen over de nieuwe data.

Voor de evenementen verderop in het jaar (zoals de concerten met Casting Crowns, Michael W. Smith en Matt Redman) zien wij op dit moment geen aanleiding tot verdere maatregelen. Deze zullen dan ook zonder tegenbericht gewoon plaatsvinden. U kunt hier gewoon tickets voor bestellen. Als deze evenementen niet doorgaan door het Coronavirus zal het geld uiteraard worden teruggestort.

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM en de besluitvorming vanuit het kabinet. Deze richtlijnen beantwoorden al vragen die u ongetwijfeld zult hebben: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.

De komende dagen zal onze capaciteit ook maximaal belast zijn om verschillende evenementen van deze maand om te zetten. We kunnen daarom niet direct op vragen antwoorden. We vragen hiervoor uw begrip. Zodra wij nadere informatie kunnen geven, zullen we dit doen.

Bron: Events for Christ