Home > collecte-ideeën > 12 ideeën voor de collecte of een gift (november 2023)

12 ideeën voor de collecte of een gift (november 2023)

door | 6 november 2023 | collecte-ideeën

In elke papieren editie van Uitdaging bevelen we een aantal projecten van onze partners bij je aan. Hieronder de collecte-ideeën uit de editie van november 2023 (nummer 445):

1) Steun een luistergroep van TWR
Een pakket voor luistergroepen kost 30 euro en bestaat uit een Bijbel, een audiospeler, studie- vragen en een SD-kaart met Bijbelstudiemateriaal, gesproken in de eigen taal van de deelnemers..
Steun dit project van TWR

2) Teksten delen met Oezbeken
In een project gericht op Oezbeken promoten we Bijbelteksten op Facebook en Instagram. Er is telkens 10 euro nodig om 150 mensen te bereiken. De posts geven bijna dagelijks vervolggesprekken. Draagt u een tientje bij?
Support dit werk

3) Op zoek naar God
Steun ons werk in Oekraïne. 80% van alle russisch-talige cursussen die we geven is aan Oekraïners. De oorlog maakt dat mensen op zoek gaan naar God en een plek zoeken om vragen te stellen. Wilt u bijdragen aan ons werk onder Oekraïners?
Draag een steentje bij

4) Zet de Kerk in bloei
Alpha Nederland wil 150 kerken coachen om Jezus zichtbaar te maken en de omgeving te dienen. Met €50 per maand zet jij één van die 150 kerken in bloei!
Doneer

5) Transport microscopen
Van een school in Alkmaar hebben we gebruikte microscopen gekregen voor Seeds of Hope in Jericho. We zoeken nog financiële middelen voor het transport.
Giften kunnen worden gegeven via NL49 INGB 00082078 60 t.n.v. Stichting Pioneers o.v.v. microscopen.

6) Een Bijbel voor iedereen
Veel mensen nog geen toegang tot de Bijbel in de taal van hun hart. Eén Bijbelvers vertalen kost 15 euro. Hoeveel verzen neemt u voor uw rekening?
Draag bij

7) Meer uitzendingen naar Azië en Arabische wereld
Helpt u interserve om meer christen-professionals uit te zenden naar Azië en de Arabische wereld?
Help mee

8) Jongeren en zending
We willen meer jongeren kennis laten maken met zending. Jongeren werken tijdens een missiereis, oriëntatiereis, stage of tussenjaar samen met onze zendelingen of Missionpartners. Terwijl ze proeven van het zendingsleven, werken ze aan hun persoonlijke groei en maken ze impact op de plek waar ze zijn. Zo ontdekken zij wat hun rol is in Gods missie! We vragen uw steun en gebed om dit mogelijk te maken.
Maak dit mogelijk

9) Collecteren voor stille rampen
‘Stille’ rampen waar de wereldcamera’s niet op gericht zijn. Medair vraagt om te collecteren voor deze crises: honger in de Hoorn van Afrika, honger in Jemen en cholera in Zuid-Soedan en Congo.
Meer info

10) Een Bijbel om staande te blijven
Een Bijbel is voor bedreigde christenen een kostbaar geschenk. Het Woord van God kunnen lezen in hun eigen taal helpt hen om staande te blijven. Voor 10 euro geeft u al een Bijbel.
Geef de Bijbel cadeau

11) 2000 Lamogai-bijbels
De Bijbel is eindelijk compleet vertaald in de Lamogai taal. Nu willen we 2000 Bijbels laten drukken en verschepen naar New Britain (Papua Nieuw Guinea). Zie ook het artikel op pagina 34 en 35. Wilt u dit mede mogelijk maken?
Draag bij

12) Voedselpakkettenactie 2023
Te veel mensen in Oost-Europa leven in schrijnende omstandigheden. Help omzien naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen, zodat zij merken dat ze er niet alleen voor staan.
Ik doneer een pakket

Lees ook