Home > kort nieuws > Arab Vision vraagt hulp (gebed en financiën) bij nieuwe video’s over ‘Vrede van God’ en ‘Mannelijke rolmodellen’

Arab Vision vraagt hulp (gebed en financiën) bij nieuwe video’s over ‘Vrede van God’ en ‘Mannelijke rolmodellen’

door | 1 maart 2024 | kort nieuws

Arab Vision vraagt gebed en financiële hulp bij het maken en verspreiden van verschillende mediaproducties. Specifiek voor de projecten ‘Peace in a broken (Arab) world’ en ‘Beloved’.

Een van de projecten gaat over vrede. Vrede die voortkomt uit onze Hemelse Vader door Zijn Zoon Jezus. Bijbelse opvattingen over vrede worden gedeeld door korte overdenkingen en muziekvideo’s. Het eindresultaat zal bestaan uit 15 afleveringen en 30 liederen. Deze zullen op sociale media en YouTube gedeeld worden. Een followup-team staat klaar om mensen verder te helpen met vragen. Partner-uitzenders van satelliet-tv zullen de serie ook uitzenden.

Doneren
Kosten voor dit project (de productie, campagnes op sociale media en follow-ups en) bedragen twaalfduizend dollar. Hiervan is iets meer dan de helft al gedoneerd. Er is nog steeds 400 dollar nodig per aflevering. Doneren kan op de website van Arab Vision.

Mannelijke rolmodellen
Het andere project ‘Beloved’ gaat over mannelijke rolmodellen. Arabische mensen werden op straat geïnterviewd over de man-vrouw-verhouding in het huwelijk, families en de maatschappij. In korte video’s wordt een Bijbels beeld gepresenteerd van goddelijke mannen die geliefd zijn door hun Vader. Arab Vision wil laten zien dat mannen niet hoeven uit te wijken naar machogedrag of machtsvertoon. Hiervoor vraagt de organisatie specifiek gebed.

Veranderen door het Evangelie
Arab Vision is een gemeenschap van christenen die individuen en samenlevingen wil zien veranderen door het Evangelie. Daarom maken zij – in diverse talen – christelijke programma’s voor mensen in de Arabische wereld.

Bron en foto: Arab Vision

Lees ook