Home > kort nieuws > De Bijbel door in 365 dagen

De Bijbel door in 365 dagen

door | 6 april 2023 | kort nieuws

Een Bijbelleesrooster biedt je een verrijkende ervaring: je gaat in een jaar tijd door de hele Bijbel, van Genesis tot en met Openbaring. Voor veel mensen is het een uitdaging om elke dag tijd apart te zetten voor Gods Woord. Het Bijbelleesrooster is een online initiatief van Wycliffe Bijbelvertalers. Je krijgt elke dag een e-mail met daarin de hoofdstukken die je kan lezen.

Het lezen van de Bijbel geeft je de mogelijkheid om God (beter) te leren kennen, maar ook om zelf te groeien in geloof, doordat God spreekt door Zijn Woord. Je zult misschien gedeeltes uit de Bijbel lezen die je nooit eerder hebt gelezen en wellicht krijg je een nieuw perspectief op bekende stukken.

Op de site van Wycliffe.nl staat: ‘Misschien zie je er tegenop om elke dag meerdere hoofdstukken te lezen. Het kan zijn dat je soms wilt opgeven. Toch willen we je aanmoedigen om er gewoon mee te starten en je tempo desnoods aan te passen. Neem de tijd om Gods Woord tot je te nemen. We wensen je een mooie reis door de Bijbel!’

Meld je aan voor het Bijbelleesrooster

Foto: Unsplash.com

Lees ook