Home > kort nieuws > Jesus.net neemt online ministry IkzoekGod.nl over

Jesus.net neemt online ministry IkzoekGod.nl over

door | 5 april 2023 | kort nieuws

Stichting Agapè heeft haar online ministry ‘IkzoekGod.nl’ overgedragen aan het in Rotterdam gevestigde Jesus.net, een organisatie die veel online expertise heeft. Met de overstap worden online zoekers in het Nederlandse taalgebied effectiever bereikt met Gods boodschap van liefde.

Gods liefde verspreiden
Agapè en Jesus.net herkennen elkaar in de liefde voor God die hen drijft om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken. De organisaties werken al jarenlang samen, en zijn ieder gespecialiseerd op hun eigen manier. Agapè komt op een relationele manier in contact met mensen op sportvelden, universiteiten en in de wijk. Jesus.net is gespecialiseerd in het bereiken van mensen via internet. Door de overdracht van het online onderdeel van Agapè naar Jesus.net kan ‘IkzoekGod’-ministry uitgebouwd en verbeterd worden per 1 januari 2023.

Hoopvolle toekomst
Beide directeuren zijn verwachtingsvol over deze stap. Directeur Jan-Willem Bosman van Jesus.net is blij met de overdracht: “Jesus.net heeft het verlangen om online het goede nieuws te delen met zoveel mogelijk mensen. Agapè heeft hier met IkZoekGod.nl veel in betekend. We zijn dankbaar dat het werk van IkZoekGod.nl de kans krijgt om verder te groeien bij Jesus.net. We gaan ons maximaal inzetten om Nederland via internet te bereiken!”.

 

Lees ook