Home > kort nieuws > Medewerkers GlobalRize nemen hun intrek in nieuw kantoor (‘zendingshuis’) in ’t Harde

Medewerkers GlobalRize nemen hun intrek in nieuw kantoor (‘zendingshuis’) in ’t Harde

door | 10 augustus 2023 | kort nieuws

GlobalRize is verhuisd naar het nieuwe kantoorpand op het centrumplein in ‘t Harde. De officiële opening (door burgemeester Jan Nathan Rozendaal) staat op de planning voor 31 augustus. Frans de Lange, operationeel directeur van GlobalRize: “We hopen dat het GlobalRize Zendingshuis een nieuwe boost gaat geven aan onze missie en de uitvoering ervan.”

De zendingsorganisatie, die het evangelie verspreidt via internet, begon in 2015 aan huis bij oprichter Marten Visser in Wezep en verhuisde in 2017 naar Oldebroek. GlobalRize is in de achterliggende jaren snel gegroeid waardoor een ruimere huisvesting nodig was geworden.

GlobalRize Zendingshuis
Globalrize noemt haar nieuwe pand een zendingshuis om te benadrukken dat het niet puur gaat om een plek waar kantoorwerk verricht wordt. Frans de Lange: “We hopen dat het ook een gebouw is van ontmoeting voor de vele vrijwilligers die actief zijn voor de organisatie.GlobalRize telt ruim 800 vrijwilligers die online bijbelcursussen begeleiden, bijbelverzen verspreiden via sociale media kanalen en mensen te woord staan die via messenger aankloppen met allerlei levensvragen.

Bron: GlobalRize / Foto: (c) Redactie Uitdaging

 

Lees ook