Home > kort nieuws > Meer Jezus wil in 10 jaar 100 nieuwe missionaire gemeenten stichten

Meer Jezus wil in 10 jaar 100 nieuwe missionaire gemeenten stichten

door | 6 april 2023 | kort nieuws

De stichting Meer Jezus heeft zich een ambitieus doel gesteld zodat steeds meer mensen Jezus leren kennen en Hem gaan volgen. Ze gaan voor kwaliteit én kwantiteit. Zodat Jezus’ boodschap meer zichtbaar is in mensen, leiders en kerken.

De stichting ontstond toen Christian en Nathalie Tan in 2018 terug van hun gemeente stichtend werk op Aruba. Ze voelden dat God tot ze sprak. Rond dezelfde tijd kwamen de landelijke leiders van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE), met de vraag of ze landelijk het voortouw willen nemen in het starten van nieuwe kerken namens de VPE. En of ze een netwerk voor jonge leiders weer opnieuw willen opstarten. Op beide vragen zei het echtpaar ‘ja’ en ze richtten de organisatie ‘Meer Jezus’ op.

De organisatie schrijft op de website: We gaan voor kwaliteit. Jezus is liefde, zuiverheid, kracht, rechtvaardigheid, radicale keuzes. Jezus is genade én waarheid. Meer van dat in ons! We gaan voor kwantiteit. Elk getal staat voor een eeuwige, door God geliefde ziel, met een waarde van meer dan een miljoen sterrenstelsels. Dus dat getal mag altijd groter!

Meer Jezus in meer mensen > discipelen maken
Meer Jezus in meer leiders > leiders trainen
Meer Jezus in meer kerken > Kerken stichten

Naast kerkplanting en het ondersteunen van (jonge) leiders wil de organisatie ook prediking via Bijbelonderwijs en evangelisatie verzorgen. Bezoek de meerjezus-website voor meer informatie.

Lees ook