Home > kort nieuws > Naïma Vrouwendag, het Evangelie delen met moslimvrouwen

Naïma Vrouwendag, het Evangelie delen met moslimvrouwen

door | 16 februari 2024 | kort nieuws

Veel vrouwen kennen vanuit hun moslimachtergrond God niet als een liefdevolle Vader. Ook vanuit hun cultuur en familie krijgen moslimvrouwen vaak weinig waarde toegekend. Hoe ziet God hen, en hoe kunnen vrouwen deze boodschap overbrengen? Stichting Evangelie & Moslims houdt de jaarlijkse Naïma Vrouwendag op D.V. zaterdag 9 maart, met als thema ‘Geen slaven, maar dochters!’

Heb jij als christelijke vrouw contact met een moslima? Vraag je je af hoe je het Evangelie met haar kunt delen? Of heb je misschien het verlangen om contact te leggen met een moslimvrouw die je geregeld tegenkomt maar weet je niet hoe? Kom dan naar de Naïma Vrouwendag op 9 maart 2024!

Programma
De spreker tijdens het ochtendprogramma is Cathy Hine uit Londen. Ze heeft een lange tijd in Pakistan en in Egypte gewoond, is nu betrokken bij whenwomenspeak.net en werkt in verschillende landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika mee bij christelijke hulpverleningsorganisaties.

Het programma bestaat verder uit getuigenissen van moslimvrouwen die christen zijn geworden, muziek, zang en een Oosterse lunch. In de middag zijn er verschillende workshops. De Naïma Vrouwendag wordt gehouden in Bunschoten-Spakenburg, van 10.30 tot 16.00 uur. In verband met de lunch is aanmelding verplicht. Hier kun je je aanmelden.

Naïma is een naam die sommige moslimvrouwen dragen. De naam verwijst naar de genade van God. Stichting Evangelie & Moslims wil graag dat moslimvrouwen de genade van God in Jezus leren kennen.

Tekst: Moslims & Evangelie
Foto: Unsplash/Hasan Almasi

Lees ook