Home > kort nieuws > People International start gebedsinitiatief: Pray for Persia

People International start gebedsinitiatief: Pray for Persia

door | 16 mei 2024 | kort nieuws

People International is een zendingsorganisatie die zich inzet voor het bereiken van de onbereikte bevolkingsgroepen van Centraal-Azië. De organisatie biedt verschillende manieren om betrokken te zijn bij hun werk. Sommige mensen zijn geroepen om te gaan, anderen om te geven en/of te bidden. Voor deze laatste categorie is People International een gebedsinitiatief gestart voor etnische volken in Iran. Met 85 gebedskaartjes biedt Pray for Persia input om gericht te kunnen bidden voor deze volken. 

De gebedskaartjes zijn een concreet hulpmiddel om gebed voor onbereikte volken praktisch te maken. Zo staan we samen op de bres. Behalve voor individueel gebed is het ook een mooi middel voor gebedsgroepen, verenigingen en gemeenten. Op ieder kaartje staat informatie over de onbereikte volken. Wat is hun naam? Waar wonen ze en met hoeveel zijn ze? Hoeveel zendelingen zijn er nodig om hen het evangelie bekend te maken? En natuurlijk staan er ook bijbehorende concrete gebedspunten bij.

Wil je ook meebidden? Je kunt het Pray for Persia gebedskaartenset hier bestellen. Jouw gebed is cruciaal in het bereiken van deze volken met het evangelie. Met je bestelling steun je het werk van People International. 

 

Lees ook