Home > kort nieuws > Xplore Mission-weekend voor zendings-zoekers

Xplore Mission-weekend voor zendings-zoekers

door | 6 april 2023 | kort nieuws

Eind maart 2023 was er weer een zendingsoriëntatieweekend in Beugen, Noord Brabant. Vier zendingsorganisaties bundelden de krachten om zending-zoekers het eerlijke verhaal van zending te geven. Veel deelnemers vragen zich af: Is dit iets voor mij? Waar wil God me hebben? Hoe bouw ik mee aan Zijn koninkrijk? Tijdens het weekend waren er gastsprekers, workshops en groepsdiscussies. Deelnemer en gastsprekers deelden hun eigen ervaringen in hun persoonlijke zoektocht naar Gods plan met hun leven om Zijn boodschap verder te delen.

Ook zendeling-met-pensioen Simon Monster verzorgde de workshop: ‘Zending, ja! Maar hoe nu verder?’. De deelnemers dachten met elkaar na over de mogelijke stappen die ze tijdens en na het weekend konden nemen. Simon bood praktische handvatten om vervolgstappen te kunnen zetten. De voormalig zendeling uit Mongolië vertelt: “We ontvingen na afloop veel positieve reacties. In de evaluatie van ons groepje kwam naar voren dat de deelnemers echt geholpen waren in hun ontdekkingstocht en verdere stappen gaan zetten. Met één van hen heb ik afgesproken om contact te houden. Ik kijk terug op een vruchtbaar en zeer geslaagd weekend!”

De vier samenwerkende & initiërende organisaties zijn Interserve, OMF Nederland, WEC Nederland en Wycliffe Bijbelvertalers. Jaarlijks is er een zendingsweeekend in het voorjaar en een zendingsdag in het najaar (14 oktober 2023). Bekijk meer op Xplore-mission.nl

Foto: Gebouw WEC-Bijbelschool ‘Cornerstone’ in Beugen waar het weekend plaats vond.

Lees ook