Home > kort nieuws > YWAM Parijs plant grote zomeroutreach tijdens Olympische Spelen 2024

YWAM Parijs plant grote zomeroutreach tijdens Olympische Spelen 2024

door | 19 februari 2024 | kort nieuws

YWAM bereidt zich voor op een grote outreach tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs plaatsvinden. Verwacht wordt dat er minstens 13,5 miljoenen mensen op de Zomerspelen afkomen. De Parijse tak van de internationale zendingsorganisatie ziet dit “als een belangrijke kans om de naties te bereiken met het Evangelie en de hoop van Jezus”.

Onder het motto ‘Paris Je t’Aime’ worden er drie weken, van 21 juli tot 11 augustus, live openluchtevenementen en aanbiddingsavonden georganiseerd en daden van dienstbaarheid gedaan in samenwerking met lokale en internationale partners. Alles om de naam van Jezus in de stad te verheffen. “De sfeer zal luid, leuk en feestelijk zijn.”

Daden van dienstbaarheid
YWAM (vertaling: Jeugd Met Een Opdracht) is onder andere van plan om daklozen, gezinnen, jongeren en iedereen die bereid is het goede nieuws te horen, te dienen door middel van muziek, sport en het uitdelen van Bijbels. De organisatie vertrouwt erop dat er “verlossingen, genezingen en veranderende levens in de straten van Parijs te zien zullen zijn”. Het is hun hoop om 1.000 deelnemers te kunnen faciliteren.

YWAM zoekt nog naar mensen die willen helpen als ondersteunend personeel in de aanloop naar en tijdens de outreach. Hiervoor aanmelden is nog mogelijk via deze link.

Tekst: YWAM Paris
Foto: Unsplash/Fabien Maurin

Lees ook