Enquête: Vaccineren – wat denkt u?

0
52
Bent u zelf gevaccineerd? Wat zijn uw gedachten over vaccineren? Heeft u vragen of zou u graag nog meer willen weten over vaccinaties? Wij zijn erg benieuwd naar uw opvattingen rondom vaccinaties en hebben daarom een korte enquête opgesteld.

Wij zijn vier derdejaars geneeskunde studenten en we hebben dit onderzoek opgezet als een ‘Bachelor Project’ van de universiteit in Groningen. We hebben zelf een Christelijke achtergrond en we zijn met name geïnteresseerd naar de beweegredenen van mensen in verschillende geloofsgroepen om wel of niet zichzelf en hun kinderen te laten vaccineren. Daarnaast willen wij er met deze enquête achter komen op welke gebieden mensen meer informatie zouden willen ontvangen over vaccinaties en wat voor vorm van informatieverstrekking het meest gewenst is.

Door op de onderstaande link te klikken kunt u bijdragen aan een goed geïnformeerde gemeenschap, die een weloverwogen beslissing kan maken wat betreft het wel of niet vaccineren. Wij zijn daarmee heel erg geholpen, bij voorbaat dank!

Klik hier om de enquête in te vullen!