De Bijbel App voor Kinderen

0
91
De Bible App for Kinderen is een hit in veel landen. Op meer dan 7 miljoen apparaten is de app inmiddels geïnstalleerd in Braziliaans, Portugees, Chinees, Engels, Koreaans, Spaans, en recent nog Russisch. En nu dus ook in het Nederlands.

De Bijbel App voor Kinderen bestaat uit een aantal vertellingen over Bijbelverhalen en is ontworpen om kinderen hun eigen blije bijbelervaring te geven. De interactieve animaties en kindvriendelijke navigatie nodigen kinderen uit om 41 Bijbelverhalen te ontdekken.

De App kan worden gebruikt om thuis de geloofsopvoeding te ondersteunen maar ook in zondagschool en kindernevendienst. De Bijbel App voor Kinderen is gratis beschikbaar op Apple, Android, Kindle tablets en smartphones.

De Bijbel App voor Kinderen is gratis te downloaden voor tablets en smartphones. Deze Nederlandse app is tot stand gekomen door een samenwerking van YouVersion & OneHope in Nederland.

Meer informatie:
www.bible.com/kinderen
Extra hulpmiddelen: http://onehope.net/feature/bibleappforkidsdutch/
Snelle feitjes: http://onehope.net/wp-content/uploads/2015/07/Fast-Facts-Dutch.pdf

One Hope
Missie: Om de toekomst van alle kinderen en jongeren van de wereld te beïnvloeden door ze te laten kennismaken met Gods eeuwige Woord.

In 2014 bereikte OneHope het miljardste kind met een relevante evangelische boodschap. Dit jaar hoopt OneHope bijna honderd miljoen extra jonge mensen te bereiken met bijbelprogramma’s, die gericht zijn op hun eigen leeftijd en cultuur. De programma’s zijn gebaseerd op onderzoek dat OneHope doet in elk land waar zij werkzaam is, onder kinderen, jongeren, leiders en onderwijzers.

Sinds 1987 heeft OneHope in meer dan 100 landen, kinderen geholpen Gods verhaal te ervaren door het brengen van een woord van hoop in samenwerking met kerken, bedieningen, lokale overheden, scholen en NGO’s.

Contactpersoon in Nederland:
Joke Haaijer
jokehaaijer@onehope.net