Het Zoeklicht ook digitaal te lezen

0
143
Het tijdschrift Het Zoeklicht is vanaf gisteren (23 januari 2016) digitaal te lezen op tablets en smarthpones met de app van Het Zoeklicht. Daarnaast blijft het blad gewoon iedere twee weken op papier verschijnen. De organisatie wil op deze manier de Maranatha-boodschap nog breder onder de aandacht brengen.

Het Zoeklicht verschijnt sinds de oprichting door Johannes de Heer op papier en het blad wordt wereldwijd gelezen. Velen zijn in die jaren gegrepen door de Maranatha-boodschap die door Het Zoeklicht wordt verspreidt. De Bijbel kent nog veel onvervulde profetieën. Door deze te bestuderen en te kijken naar wat er in de wereld gebeurt, is voor velen Gods Woord gaan leven. Een leven uit verwachting betekent nogal wat voor het dagelijks leven als christen.

De Zoeklicht-app biedt iedere twee weken het nieuwste Zoeklicht aan. Tot 31 maart is er een gratis kennismakingsperiode. Daarna is het mogelijk om via de vernieuwde site van de webshop een digitaal abonnement te nemen voor een heel of een half jaar. Daarbij zijn ook alle nummers van de afgelopen twaalf maanden nog te lezen.

De uitgever hoopt met deze app twee doelgroepen te bereiken, namelijk de christenen die liever digitaal lezen op tablets en smartphones, en de Zoeklicht-lezers bij wie de ogen wat achteruit gaan. Groot voordeel voor deze laatste groep is namelijk dat teksten met een simpele vingerbeweging vergroot kunnen worden.

Meer informatie is te vinden op www.zoeklicht.nl/app.

Met de lancering van de app en de vernieuwde webshop sluit Het Zoeklicht de fase af waarin een nieuwe vormgeving van het blad en een nieuw logo zijn ingevoerd.