Beter-uit reizen breidt uit

0
161
Beter-uit, onderdeel van de reisgroep High Flight International (HFI), heeft de reisactiviteiten van het gefailleerde Middle Continental Tours overgenomen. De curator en rechter-commissaris hebben eerder deze week het overnamebod van HFI geaccepteerd.

MCT is gespecialiseerd in koorreizen, korenfestivals en stedentrips. Met de overname van de reisactiviteiten van MCT versterkt Beter-uit haar brede spectrum van muzikale reisactiviteiten en heeft daarmee haar positie als marktleider op het gebied van koorreizen versterkt. Beter-uit viert dit jaar haar 35 jarig bestaan en heeft vele honderden speciale koorreizen uitgevoerd in Europa en wereldwijd.

De overname is een voorbeeld van de nieuwe weg die de HFI Groep inslaat om haar activiteiten op het gebied van reizen met inhoud vorm te geven. Het uitgangspunt van de overname is om de dienstverlening van MCT te continueren en de hoog gekwalificeerde MCT medewerkers te behouden.

Op de roerige reismarkt weet de HFI Groep ( o.a. Beter-uit, DrieTour, PCOB- en NCRV-Reizen) haar marktaandeel succesvol te behouden. HFI onderscheidt zich door het aanbieden van reizen die een meerwaarde bieden, vanuit een christelijke benadering.

De hechte achterban van de HFI Groep bestaat merendeels uit de 2,5 miljoen protestanten die Nederland telt. Met een uitgebreid reisaanbod voor alle leeftijden, eigen vakantieparken en nu de verdere uitbreiding van haar koorreizen, richt HFI zich op haar kerntaak, namelijk het verzorgen van reizen in eigen sfeer. Beide partijen ( HFI en MCT) hebben het volste vertrouwen uitgesproken in de samenwerking.