Modern Christendom krijgt eigen Netflix

0
182
New Faith Network is de Netflix voor het moderne Christendom met een breed aanbod van eigen producties met en door Nederlandse dominees, verrijkt met films, series en muziek. Vanaf zondag 17 december is New Faith Network te bekijken op elk device, op elk moment van de dag. Helemaal in de stijl van nu. New Faith Network biedt gelovigen verdieping en laat mensen kennis maken met een positieve manier van het beleven van het geloof.

“Met dit platform bieden wij de Nederlandse Christenen een geheel nieuwe manier om in contact te komen en te blijven met het geloof. Met veel eigentijdse producties zijn we uniek in het media landschap”, zegt mede-initiatiefnemer Hans Groeneveld.

Netwerk van Jezus
New Faith Network verbindt mensen met hun geloof. Bekende Nederlandse sprekers zoals Marcel Gaasenbeek (Jong&vrij), Wilkin van de Kamp (Vrij zijn), David de Vos (Go&Tell), Orlando Bottenbley (De verbinding) en Ilona en Peter Paauwe (DoorBrekers) zullen te zien zijn op het platform. Ook bekende internationale sprekers als Joyce Meyer en Bayless Conley hebben zich inmiddels aangesloten.

“De verbinding tussen een modern online video platform en onze kerken levert een unieke mogelijkheid op voor mensen die graag eens een kijkje nemen in de wereld van Jezus.” Aldus Peter Paauwe van DoorBrekers.

New Faith Network is niet alleen bedoeld voor mensen die al geloven maar ook voor mensen die kennis willen maken met het Moderne Christendom. En voor mensen die hun geloof zijn kwijtgeraakt.