NEEMA Media samen met Source 1 Media

0
160
NEEMA Media en Source 1 Media zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de sales en distributie van de films van NEEMA Media richting de traditionele en non-traditionele retail. NEEMA Media zal hierbij zelf zorg blijven dragen voor de sales en distributie richting de Christelijke markt.

Voor NEEMA Media biedt deze samenwerking de mogelijkheid om de catalogus die voornamelijk bestaat uit films met een inspirerende boodschap, duidelijker gepresenteerd te krijgen binnen de retail in de breedste zin des woords. Binnen de Christelijke markt is de positie van NEEMA Media zeer prominent, daarbuiten echter valt er voor NEEMA Media nog veel te winnen.

NEEMA Media is de grootste gespecialiseerde filmdistributeur op het gebied van Christelijke films in Nederland en Vlaanderen en is gevestigd in Barneveld. Recente releases van NEEMA Media zijn onder meer de 3DVD-box over Dietrich Bonhoeffer, de films The Desperate en What Katy Did en de animatiefilm Jezus.

Source 1 Media, gevestigd te Hilversum, is een uitgever en distributeur van TV en mini series, films, documentaires en lifestyle content op DVD/ Blu-ray, VOD en TV in voornamelijk de Benelux. Source 1 Media benadert zowel de traditionele als de non traditionele markt.