Adem project – all star-formatie komt met single met Montell Jordan

0
136
Vandaag komt all star-formatie Adem project met hun tweede single: No Limit. Het lied, een cross-over tussen pop, R&B en hedendaagse gospel. De Amerikaanse zanger Montell Jordan o.a. bekent van de hit ‘This is how we do it’ zong mee.

Tweede single
‘No Limit’ is in het Engels geschreven door verschillende leden van Adem Project. De Amerikaans R&B zanger Montell Jordan o.a. bekend van ‘This is how we do it’ en ‘Get it on tonite’ was zo enthousiast over het nummer dat hij mee wilde doen. Later in 2019 gaat hij in de VS nog een eigen versie van het nummer uitbrengen.
Het nummer is begonnen met de  zin: ‘Welcome home He is waiting for you ‘. Filemon Peroti was geïnspireerd door het verhaal van de verloren zoon uit het boek Lucas. Wat je ook gedaan hebt je mag teruggaan naar huis en je bent dan nog steeds welkom. Het is een track van hoop en herstel.

“Tijdens het schrijven hebben we ons willen verplaatsen in iemand die door een moeilijke tijd gaat en voor het eerst (weer) in een kerkdienst komt en daar de liefde van God opnieuw mag ervaren.” aldus William Wixley.

Adem Project
Het begon met een verlangen: “Een positieve verandering realiseren op muzikaal gebied binnen de ‘kerk’, waardoor een nieuwe generatie in haar beleving aansluiting vindt bij hun hartzaken zoals geloof en spiritualiteit,” aldus Filemon Peroti.
Hun eerste nummer ‘Adem’ is goed ontvangen en wordt veel gedraaid op Youtube en Spotify. Daarnaast wordt het nummer in meerdere kerken in Nederland gespeeld.

Bekende Nederlanders in een rijtjeshuis
Filemon heeft een all star-formatie samengebracht. Montell Jordan, Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon, Jay Way, William Wixley, Reyer, Christiana Bohorguez (TV programma Beste Singer Songwriter van Nederland), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Elvis E, Chesron Sminia (Rechtstaat) en Ann Lee Grazia maken onderdeel uit van het bonte gezelschap.

Lees ook: ADEM project