ADEM project

0
181
ADEM project is een nieuw collectief van christelijke artiesten die samengaan voor een nieuw geluid voor de volgende generatie!

Het begon met een verlangen: “Een positieve verandering realiseren op muzikaal gebied binnen de ‘kerk’, waardoor de nieuwe generatie in haar beleving aansluiting vindt bij hun hartzaken zoals geloof en spiritualiteit,” -Filemon Peroti.

Rauw en Eerlijk
Peroti, onder andere bekend van het Tv-programma G-Time, wil nieuwe kerk-, aanbiddingsmuziek maken voor millennials — In het Nederlands, maar wel met invloed vanuit verschillende culturele achtergronden die we in Nederland kennen.

Ons motto is: Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt.

In die stroom van experimenten maar ook in het geloof dat ze de wereld iets moois te bieden hebben, is ADEM ontstaan; een samenwerking tussen muzikanten die zelf millennials zijn, Jezus Christus een centrale plaats geven in hun dagelijkse leven en met elkaar nadenken over de vraag: in een leven waar alles 24/7 off- en online door elkaar loopt, hoe maak je dan het Woord relevant voor de tijd van nu?

Het schrijven vindt plaats in een rijtjeshuis in de randstad. Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon, Jay Way, Filemon Peroti (G-Time), William Wixley, Reyer, Christiana Bohorquez (TV Programma De Beste Singer-Songwriter), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Elvis E, Chesron Sminia (Rechtstaat), Ann Lee Grazia en maken onderdeel uit van het bonte gezelschap. Algauw vult het huis zich met prachtige stemmen en kleurrijke klanken.

Website / Facebook