Liesbeth Morren verrast vijf jaar na haar debuut met novelle Overhoop

0
148
Lovende recensies vielen Liesbeth Morren ten deel bij haar romandebuut (Waterval) in 2013. Het ND kopte ‘Verrassend sterk debuut over het echte leven’. Ook haar tweede roman uit 2014 (Voetlicht) kreeg een warm onthaal. Daarna werd het wat stiller. Tot nu. Op verzoek van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziek vak heeft  Liesbeth Morren de novelle Overhoop geschreven. De novelle wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Vuurbaak.

Alle hoop op genezing van zijn vrouw Laura vervliegt op het moment dat de oncoloog zijn jobstijding brengt. Het is zelfs de vraag of ze Kerst zal halen. Tijs is wanhopig en weet niet wat hij als echtgenoot en vader van twee kleine dochters moet doen.

Overhoop is een aangrijpend verhaal over hoop in de donkerste dagen van het leven.

Onder het motto ‘De mooiste geschenken vind je in de christelijke boekhandel’ richt BCB zich met de promotiecampagne Maand van het Geschenk op de boekhandel als de plek voor kerst- en eindejaarsgeschenken. De christelijke boekhandels geven in december de novelle Overhoop gratis weg, bij aankoop van tenminste € 25,- aan boeken.

Liesbeth Morren, schrijver van de veelgeprezen romans Waterval en Voetlicht omschrijft zichzelf (in willekeurige volgorde) als auteur, vrouw van, christen, moeder, juf, en boerin te Oldebroek.

BCB
BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn meer dan 200 christelijke uitgeverijen, muziekdistributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek en de Christelijke Kinderboekenmaand.

Tijdens de Maand van het Geschenk (december) gratis te verkrijgen in de christelijke boekhandel bij aanschaf van € 25,- aan boeken.

Bron: BCB