Steven Furtick boek: (on)geschikt

0
202
“Ik ben ongeschikt. Net als jij. Ik dacht dat het antwoord op mijn fouten was ze te herstellen, dat de oplossing voor mijn zwakheden was ze te vervangen voor mijn kwaliteiten. Ik ging ervan uit dat het geheim van succes was om zo perfect mogelijk, zonder gebreken, als een superheld voor de dag te komen. Maar Gods manier van kwalificeren is zo anders dan die van ons.”

In het nieuwste boek van Steven Furtick, (On)Geschikt, ontdek je wat het betekent om op Gods manier geschikt te zijn.

Furtick legt in (On)Geschikt uit hoe vrede en zelfvertrouwen maar op één manier in je leven realiteit worden, namelijk door acceptatie. Allereerst Gods onvoorwaardelijke acceptatie van jou en ten tweede het accepteren van jezelf, inclusief je gebreken en zwakheden. God heeft een bijzondere manier om jouw zwakheden in je voordeel te gebruiken. In dit boek haalt Furtick het verhaal van helden uit de Bijbel aan, zoals de stotterende Mozes en de bedrieger Jakob. Door het boek heen leren we hoe God gebroken en ongeschikte mensen gebruikt om grote dingen te doen.

Het boek (On)Geschikt is een uitgave van de jonge uitgeverij Unravel Publishers, die inspirerende boeken in de Nederlandse taal beschikbaar maakt en mensen helpt met het leggen van sterke fundamenten in hun leven. (On)Geschikt is vanaf 1 december 2018 voor €14,95 te koop in de christelijke boekhandels en verkrijgbaar via www.unravelpublishers.nl/ongeschikt.

Over de auteur
Steven Furtick is voorganger van de snelgroeiende en invloedrijke kerk Elevation Church. Steven heeft een Master of Divinity diploma en is een New York Times bestsellerauteur van verschillende boeken. Steven en zijn vrouw Holly wonen in Charlotte in de Verenigde Staten, samen met hun twee zonen Elijah en Graham, en hun dochter Abbey.

Bron: UNRAVEL Publishers