Bakker: Er komt aanslag op Trump

0
74
Evangelist Jim Bakker (foto) zegt dat de Heer hem liet weten dat er spoedig een aanslag komt op president Donald Trump. “We moeten bidden voor bescherming van onze president”, zei hij tegen stichter Steve Strang van Charisma Media. Hij deed dat in hetzelfde gesprek waarin hij vertelde dat de wereldwijde aanval WannaCry op computers met randsomware een teken van de eindtijd is.

Volgens Bakker was de verkiezing van de president in november een wonder en is ‘de tegenpartij zo kwaad omdat die dacht te winnen’. Die geeft niet op voordat hij is vernietigd, voegde hij er aan toe. Naar de mening van Bakker wil men hem doden en klinkt het verwijt dat hij is als Nixon. Ook denken de felle tegenstanders aan een zogenoemde impeachment (afzetting) procedure. “Als ze hem niet met woorden kunnen doden, zullen zij het lichamelijk proberen.”

Bakker zei dat dezelfde geest van de antichrist die verantwoordelijk is voor de computeraanval alles verdraaid wat de president doet. Daarom vraagt Trump de Kerk zo vaak om gebed, zegt Bakker.