Benny Hinn in ziekenhuis

0
179
De bekende prediker en gebedsgenezer Benny Hinn (63) lag wegens hartproblemen in het weekend op de Intensive Care afdeling van een ziekenhuis in Orange, Californië. Hij had een campagne van een week in Brazilië achter de rug, meldt het Amerikaanse Charisma News. Volgens Hinn zijn de medische verslagen goed.

Jessica Hinn-Koulianos, Hinn’s oudste dochter, vertelde dat hij zich niet goed voelde en gebrek aan adem had na een vermoeiende week in Brazilië. Haar zuster stond er op dat hij een cardioloog sprak. Zijn hartslag was eerst veel te snel, maar lijkt nu weer normaal. “Wij geloven dat God hem geneest”, zegt Hinn-Koulianos.

Volgens Don Price van de Benny Hinn organisatie gaat het goed met hem. “Over een paar weken trekt hij weer over de wereld om te prediken, zoals hij dat al veertig jaar doet, zeggen artsen.”

Zowel Pat Robertson van Christian Broadcasting Network (CBN) als evangelist Reinhard Bonnke hebben telefonisch met Hinn gebeden. Bonnke is zelfs op het vliegtuig gestapt om dat later nog persoonlijk met hem te doen.

Hinn is evangelist en auteur van diverse bestsellers. Ook heeft hij een TV programma, dagelijks te zien in 200 landen.