Kok en Family7 gaan samenwerken met PUUR! TV

0
137
Uitgeverij Kok en Family7 slaan de handen ineen. Vanaf 7 oktober 2015 krijgt de vrouwencommunity van Kok, PUUR! Vandaag,  haar eigen tv-programma: PUUR! TV. Inspirerend, verrijkend en verbindend: PUUR! TV heeft het allemaal! Dit nieuwe vrouwenprogramma zal worden uitgezonden op de woensdagavond, vrouwenavond bij Family7, om 21.00 uur.
 
In het 50 minuten durende programma gaat presentatrice Alinda Bol in gesprek met een vrouw die een inspirerend verhaal met zich meedraagt. Alinda, eerder presentatrice van het succesvolle programma Café Tinto (eveneens van Family7), is auteur en eigenaresse van de Christelijke Boeken- & Cadeaushop Het Baken in Bunschoten-Spakenburg. Nu gaat zij de nieuwe uitdaging aan om in PUUR! TV aan de hand van een aantal thema’s een wekelijkse PUUR! vrouw te interviewen.  Vrouwen zoals Marianne Grandia, Reni Krijgsman, Talitha Nawijn en Nelinda Troost. Maar ook een groot aantal andere bekende PUUR! vrouwen zullen te gast zijn bij Alinda Bol, in totaal 39 uitzendingen.

Presentatrice Alinda heeft zin in de opnames van het programma. “Het is zo bijzonder om met vrouwen met zulke verschillende verhalen in gesprek te gaan. En vooral om met hen te praten over geloven en hoe het is om een kind van God te zijn.” Het maakt Alinda enthousiast om met dit programma een andere kant van het geloof te laten zien. “Vaak denkt men dat je saai bent als je gelooft. De gasten in dit programma zijn stuk voor stuk ondernemend, inspirerend én gelovig. Ik vind het belangrijk om met PUUR! TV te laten zien dat geloven niet saai is”.

Hoe houdt de gast alle ballen in de lucht? Wat doet zij wanneer er onbegrijpelijke dingen in het leven gebeuren? Welke weg heeft zij afgelegd om zichzelf te zien door de ogen van God? Kijk mee en laat je inspireren!
 
PUUR! TV wordt elke woensdag uitgezonden om 21:00 uur op Family7. Herhaling: Donderdag om 10.00 uur en 15.30 uur. Kijk op de vrouwenavond van Family7 ook naar Transparant, een bijbelstudieserie voor vrouwen met Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk, of naar Jeni zoek het buitengewone. In deze reality serie gaat de jonge vrouw Jeni op zoek naar interessante plekken in de USA. Kijk op www.family7.nl/kabelexploitanten om te zien hoe u Family7 thuis kunt ontvangen.