Nieuw magazine voor 30+: STEL,

0
72
Volgende week verschijnt bij uitgeverij Groen een gloednieuw magazine, gericht op dertigers en veertigers. Stel, is de naam. Het magazine speelt in op een aantal concrete thema’s waar deze leeftijdsgroep mee kan rondlopen.

Dertigers en veertigers hebben hun leven al best aardig op de rit. Ze hebben een baan, een woning, en wel of geen gezin. Enerzijds heel veilig. Anderzijds kan het gaan kriebelen: is het alles? Waar ligt mijn uitdaging? Ben ik waar ik had gedacht te zijn? In hoeverre voldoe ik aan verwachtingen van mijn omgeving?

Deze en meer thema’s stelt Stel, aan de orde. Franca Treur en haar broer Harmen vertellen hun biografie: de een komt tot geloof, de ander zegt het geloof vaarwel. Levensverhalen van mensen uit deze leeftijdsgroep, diverse rubrieken gevuld met sport, humor en over het ontwikkelen van een gezond zelfbeeld. Met daarnaast steeds ruimte voor sprekende beeldverhalen. Onder hoofdredactie van Marja Verhoeve werkten verder o.a. mee: Cocky Drost, Rick de Gier, Hanneke Schaap-Jonker, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Pieter Verhoeve en Tim van Wijngaarden.

“Het was een feestje om mee te werken aan dit veelbelovende blad. Ik kreeg een prachtthema voorgeschoteld: dilemma’s voor dertigers. Ik heb er alle vertrouwen in dat Stel, iets gaat toevoegen dat naar meer zal smaken.” – Annemarie van Heijningen

Hoofdredacteur Marja Verhoeve studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Eerder maakte zij o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar Reformatie.

Stel, magazine | Marja Verhoeve (hoofdred.) | magazine, 96 blz. | ISBN 9789088972393 | € 9,95 | Groen

Bron: Royal Jongbloed