Advocaat Asia Bibi gevlucht naar Nederland

0
207
De advocaat van Asia Bibi, Saif-ul-Malook, is afgelopen vrijdag Pakistan ontvlucht. Het was voor hem te gevaarlijk geworden in Pakistan. Stichting HVC heeft hem zaterdag in Nederland opgevangen. Vanmiddag om 15:00 uur organiseert Stichting HVC een persconferentie in perscentrum Nieuwspoort.

Vanmiddag persconferentie

De afgelopen jaren heeft Stichting HVC Saif-ul-Malook (financieel) ondersteund om hem in staat te stellen de verdediging van Asia Bibi te voeren. Vanmiddag organiseert Stichting HVC een persconferentie waar Saif-ul-Malook zijn verhaal zal vertellen en zijn visie geeft op de meest recente ontwikkelingen in de zaak Asia Bibi. Deze persconferentie van Stichting HVC met advocaat Saif-ul-Malook vindt vanmiddag plaats in internationaal perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag. Inloop vanaf 14:30, start persconferentie om 15:00. Naast Saif-ul-Malook zal ook Jan Dirk van Nifterik, directeur Stichting HVC, een statement geven.
 
Geestelijke en praktische ondersteuning
Stichting HVC is actief in gebieden waar het belijden van Jezus Christus onderdrukking, armoede en afwijzing tot gevolg heeft. Stichting HVC biedt vervolgde christenen gerichte geestelijke en praktische ondersteuning. Stichting HVC spant zich in om met een klein team een maximale hoeveelheid hulp aan vervolgde christenen te geven. In heel Nederland zijn meer dan 140 vrijwilligers actief, die zich voor diverse projecten inzetten. Stichting HVC is dienstbaar in verdrukking, omdat er nog steeds christenen zijn die niet worden geholpen.

Meer informatie over Stichting HVC is te vinden op www.stichtinghvc.nl.