Geloof en gezondheid deze zomer centraal op Groot Nieuws Radio

0
16

Groot Nieuws Radio presenteert vanaf deze week zes weken lang verschillende programma’s rond het thema ‘geloof en gezondheid’, in samenwerking met Pro Life Zorgverzekeringen.

Verschillende experts nemen luisteraars mee in verschillende aspecten van mentale en fysieke gezondheid, door onder andere seminars. Aan de orde komen vragen als: hoe heb je een gezonde relatie met mensen om je heen, waarom voelen we ons altijd druk of wat veroorzaakt ons gedrag? Naast de thema’s sport, beweging, voeding, gedrag en relaties is er dagelijks een meditatie.

De seminars zijn dagelijks tussen tien en twaalf uur ’s ochtends te beluisteren. Sprekers zijn onder andere Michelle van Dusseldorp, Hans Groenenboer en prof. dr. André Aleman. Ook iedere dag is er tussen half zes en zes uur in de morgen een meditatie over een Bijbeltekst, een lectio divina. Ze worden verzorgd door onder anderen Jos Douma, Nicolaas Sintobin en Wilma Veen.

‘Geloof en Gezondheid’ bij Groot Nieuws Radio is een initiatief van Pro Life Zorgverzekeringen. De verzekeraar biedt een volledig programma met onder andere een eetplan, bewegingsapp en online stilte retraite. Daarvoor aanmelden kan via de site van prolife. Meedoen aan het programma kost niets. Klant zijn bij Pro Life is geen voorwaarde.

De seminars en meditaties zijn op Groot Nieuws Radio tot en met 27 augustus elke werkdag te beluisteren. Luister Groot Nieuws Radio eenvoudig via DAB+, interactieve TV, grootnieuwsradio.nl of de vernieuwde app.

(Foto: Pixabay/congerdesign)