Maandblad Reveil komt weer met ‘uitdeel’-kerstnummer

0
15

Begin december verschijnt het speciale kerstnummer van maandblad Reveil. “Een blad boordevol boeiende kerstverhalen en kerst-inspiratie”, aldus de uitgever. Net als voorgaande jaren is de uitgave ook weer bedoeld om plaatselijk te worden uitgedeeld.

De kersteditie is gericht op een brede doelgroep. “Uitnodigend en positief. Vol geloof, maar niet opdringerig. Een ideaal blad om mensen in de kersttijd blij mee te maken.” Het idee van uitgever en redactie is dat het geschikt is om uit te delen na een kerstviering of een koffieochtend of om op te nemen in kerstpakketten. “Plaatselijke kerken gebruiken deze special ook om in de buurt te verspreiden met daarbij een speciale uitnodiging voor een kerstviering.”

De Reveilspecial kan tot uiterlijk dinsdag 30 november (12.00 uur) besteld worden via www.maandbladreveil.nl. Op deze site kan voor een eerste indruk ook digitaal door een deel van het nummer gebladerd worden.

Reveil is een maandblad in een bescheiden oplage, maar tegelijk een van de zeer weinige onafhankelijke christelijke tijdschriften in Nederland.