Carla van Weelie nieuwe ambassadeur Medair

0
161
Carla van Weelie gaat zich als ambassadeur inzetten voor Medair in Nederland. Carla gaat vooral aandacht vragen voor de situaties van de meest kwetsbaren mensen die hulp nodig hebben in noodhulpsituaties.

Carla vindt het een grote eer om ambassadeur van Medair te mogen worden. “Het werk van Medair, met Gods liefde en zorg daar willen zijn waar anderen (nog) niet durven of willen zijn, maakt grote indruk op mij en daar wil ik met enthousiaste overtuiging mijn steentje aan bijdragen.

Medair is dankbaar en blij dat Carla zich heeft willen verbinden aan de organisatie. Met haar jarenlange ervaring bij EO Metterdaad en haar passie, enthousiasme en expertise is dit een geweldige kans om het levensreddende werk van Medair te ondersteunen.”, aldus Joke Haaijer – National Coördinator Medair

De afgelopen bijna 12 jaar heeft Carla diverse human interest programma’s gepresenteerd bij de Evangelische Omroep. De laatste acht jaar was zij het gezicht van EO Metterdaad. Voor dit programma reisde zij de hele wereld over om ontwikkelingsprojecten te bezoeken om daar geld voor te werven. Voor Medair bezocht ze projecten in D.R. Congo, Somaliland en Zuid-Sudan. Elke keer werd zij weer geraakt door de grote nood waarin mensen verkeren. Vooral de soms kansloze omstandigheden van vrouwen en kinderen grijpen haar zeer aan.

Tijdens de Opwekkingsconferentie in Biddinghuizen zal Carla in de Wereld Expo tent aanwezig zijn bij de Medair stand om haar boek ‘Vrouwen van ver, Vrouwen in mijn hart’ te signeren. Dit zal zijn op zondag 24 mei tussen 12:00 – 14:00 uur.