Eline Hoogenboom nieuwe hoofdredacteur Jente

0
185
Met ingang van 1 januari 2019 heeft uitgeverij Royal Jongbloed voor het magazine Jente een nieuwe hoofdredacteur aangetrokken in de persoon van Eline Hoogenboom. Zij volgt Janneke Burger-Niemeijer op die sinds 2014 het gezicht is geweest van Jente. Onder haar leiding werd het blad met succes uitgebouwd tot een bekend merk in christelijk Nederland.
  
Eline Hoogenboom is zelfstandig ondernemer en oprichter van de online community Huis van Belle en van het magazine Belle, voor christelijke meiden. Ze heeft ruime ervaring met tijdschriften, marketing en het bereiken van nieuwe doelgroepen. Onlangs is ze zelf moeder geworden, waardoor ze ook zelf de wereld van de (geloofs)opvoeding is binnen gestapt.

We zien ernaar uit dat zij alle kennis die zij heeft opgedaan voor Jente kan inzetten, zodat het blad verder kan groeien. Zij zal haar taak als hoofdredacteur van oppakken als zelfstandig ondernemer en ook binnen haar eigen bedrijf werkzaam blijven.

Janneke Burger-Niemeijer gaat verder als redacteur voor het onderdeel Sestra bij Royal Jongbloed.

Jente is het enige christelijke tijdschrift voor moeders en vaders in Nederland. Het magazine kenmerkt zich door een combinatie van aandacht voor het gewone leven, inspirerende verhalen, praktische informatie over geloof in het gezin en inspiratie om als gezin met God te leven. Vanuit de slogan Geloof Gezin Geniet wordt zes keer per jaar een thematisch blad gemaakt dat steeds weer nieuwe abonnees weet te bereiken. Het eerstvolgende nummer van Jente verschijnt 15 februari en is gemaakt in samenwerking met Elbert Smelt van Trinity. Dit nummer heeft als thema Midden in de wereld.

Bron: RoyalJongbloed / Foto Eline Hoogenboom: Nienke van Denderen